Scholingsactiviteiten & Cursussen

Esna Luna Training en Consultancy bureau 

Esna Luna biedt ondersteuning aan mensen die het behalen van een opleiding of cursus niet als eindstation zien. Binnen een dynamische organisatie verwacht een werkgever van zijn personeel dat zij het beste uit zichzelf halen. De opgedane kennis en vaardigheden dienen bijgehouden te worden. Dit kan met de juiste training, workshop of cursus verder ontplooid worden. Esna Luna sluit hier perfect op aan.

Trainingen voor mediators
Alle trainers zijn ervaren medewerkers binnen de politieorganisatie en rechtelijke macht. Zij zijn in het bezit van diverse werkgerelateerde opleidingen en minimaal Hbo-rechten en bestuurskunde en overheidsmanagement geschoold. Verder hebben de trainers van Esna Luna ruime werkervaring op de door ons aangeboden trainingen.

Trainingen
Participatie in huiselijk geweld en zedenmisdrijven;het strafrechtelijk voortraject. Verschillende mediators krijgen te maken met (mogelijke) slachtoffers van huiselijk geweld en zedenmisdrijven. Deze training voorziet in achtergrond informatie betreffende de verschillende trajecten die gevolgd kunnen worden. De deelnemers brengen verschillende (eigen) praktijksituaties en dilemma’s in. Deze worden samen met de andere deelnemers en trainers behandeld. Met behulp van theoretische kaders, discussies, zelfanalyse, brainstormen en oefeningen verdiepen deelnemers in een veilige omgeving hun kennis en vaardigheden op dit terrein. Zie voor een volledig programma de pagina: Trainingsprogramma’s.

Prijs
Deze training kost € 395,- excl. btw per training.
Deze training is inclusief koffie en thee gedurende de dag, een lunch tussendoor en in de middag een drankje. Bij inschrijving van meerdere deelnemers tegelijk (intervisiegroepen of samenwerkingsverbanden) kunnen er in overleg aparte prijsafspraken gemaakt worden.

Webinar

Yes, onze kortingsweken zijn weer aangebroken.

Vanaf 16 maart 2020 tot en met 16 september 2020 betaalt u voor 80 PE punten 999 euro. (exclusief BTW afdracht).

 Trainingen voor tolken en vertalers
Alle trainers zijn ervaren medewerkers binnen de politieorganisatie en rechtelijke macht. Zij zijn in het bezit van diverse werkgerelateerde opleidingen en minimaal hbo-rechten en bestuurskunde en overheidsmanagement geschoold. Verder hebben de trainers van Esna Luna ruime werkervaring in de door ons aangeboden scholingsactiviteiten. Zij geven leiding of zijn in hun huidige werkzaamheden tolkencoördinator (geweest). Onze scholingsactiviteiten kunnen afgestemd worden aan uw wensen. Zij zijn ook geschikt als opfriscursus of voor tolken en vertalers, die nieuw zijn binnen het veiligheidsdomein. Het doorgaan van onze scholingsactiviteiten is niet afhankelijk van het aantal deelnemers, omdat zij middels het internet aangeboden worden. Op deze manier kunt u uw tijd efficiënter indelen en loopt u geen opdrachten mis, omdat u de gehele dag op een trainingslocatie aanwezig moet zijn.

De Raad voor de Rechtsbijstand 
De Raad voor de Rechtsbijstand heeft Esna Luna Training & Consulting bureau aangewezen als erkende opleidingsinstelling. Dit houdt in dat de kwaliteit van onze scholingsactiviteiten zijn gecontroleerd en gewaarborgd. Onze scholingsactiviteiten worden (allemaal) gewaardeerd met 10 PE-punten. U hoeft daardoor enkel een certificaat bij uw registratie te voegen ter onderbouwing van de door u behaalde PE-punten.

Duur scholingsactiviteiten en openingstijden i-campus
De wijze waarop u uw 10 pe punten, wil behalen, kunt u in overleg met uw trainer zelf bepalen. U kunt uw tijd zelfs over meerdere dagen verspreiden. Tevens is het mogelijk om tussentijds te stoppen en uw scholingsactiviteit op een later tijdstip of dag te hervatten. Op deze manier hoeft u geen vrije dag te nemen.

Maandagavond vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.
Dinsdagavond vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.
Woensdagavond vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.
Donderdag vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.
Vrijdag vanaf 09:30 – 15.00 uur. (avonduren gesloten)
Zaterdag vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.
Zondag vanaf 09:30 tot en met 19.30 uur.

Locatie trainingen
Esna Luna i-campus  
Te bereiken middels het internet.

Let op !!! Pas na de administratieve afhandeling kunt u inloggen.

De hierna volgende trainingen worden eveneens door ons aangeboden:

  • Trainingen aan surveillanten bij onderwijsinstellingen
  • Trainingen op maat