Aanmelden scholingsactiviteiten

Esna Luna Training en Consultancy bureau
Esna Luna biedt ondersteuning aan mensen die het behalen van een opleiding of cursus niet als eindstation zien. Binnen een dynamische organisatie verwacht een werkgever van zijn personeel dat zij het beste uit zichzelf halen. De opgedane kennis en vaardigheden dienen bijgehouden te worden. Dit kan met de juiste training, workshop of cursus verder ontplooid worden. Esna Luna sluit hier perfect op aan. Daarbij organiseren wij regelmatig bijeenkomsten geënt op specifieke talen en doelgroepen en bieden wij deze groepen juridische ondersteuning.

Trainingen voor mensen werkzaam in de hulpverlening
Onze nascholing voorziet in gedegen achtergrond informatie met betrekking tot het strafrechtelijk traject en de wijze waarop het hulpverleningstraject daarmee verbonden is. Alle trainers zijn ervaren medewerkers binnen de politieorganisatie en rechtelijke macht. Zij zijn in het bezit van diverse werk gerelateerde opleidingen en minimaal Hbo-rechten en bestuurskunde en overheidsmanagement geschoold. Verder hebben de trainers van Esna Luna ruime werkervaring op de door ons aangeboden trainingen.

Trainingen voor tolken en vertalers
Alle trainers zijn ervaren medewerkers binnen de politieorganisatie en rechtelijke macht. Zij zijn in het bezit van diverse werk gerelateerde opleidingen en minimaal Hbo-rechten en bestuurskunde & overheidsmanagement geschoold. Verder hebben de trainers van Esna Luna ruime werkervaring op de door ons aangeboden trainingen. Zij geven leiding of zijn in hun huidige werkzaamheden tolkencoördinator (geweest). Onze trainingen zijn geschikt als opfriscursus of voor tolken en vertalers die nieuw zijn binnen het werkveld. Een deelnemer kan aan de hand van zijn ervaring ingedeeld in een groep.Vanaf heden worden onze programma’s via het internet aangeboden.

Voor het volgen van de e-trainingen dient u zich rechtstreeks te registreren bij de i-campus van Esna Luna. Voor aanmelden en registratie druk op registratie.

Let op!!! Pas als de administratieve afhandeling is afgerond, krijgt u toegang tot de i-campus.

Duur scholingsactiviteiten en openingstijden i-campus
De wijze waarop u uw 10 pe punten, wil behalen, kunt u in overleg met uw trainer zelf bepalen. U kunt uw tijd zelfs over meerdere dagen verspreiden.

Maandagavond vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.
Dinsdagavond vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.
Woensdagavond vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.
Donderdag vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.
Vrijdag vanaf 09:30 – 15.00 uur. (avonduren gesloten)
Zaterdag vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.
Zondag vanaf 09:30 tot en met 22.30 uur.

Annuleringsregeling trainingen en bijeenkomsten
Bij annulering tot twee weken voor aanvang van het congres ontvangt u 75% restitutie, tot één week voor aanvang 50% restitutie, later volgt geen restitutie. Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits tevoren aan de organisatie gemeld.

Trainingen verkort weergegeven
Terrorisme
Cybercriminaliteit
Mensenhandel
Mensensmokkel
Verdovende middelen
Overvallen & Straatroven
Werken met de verschillende politiesystemen(tappen)
Zedenmisdrijven
Huiselijk geweld
Familiedrama’s
(Kinder)vermissingen
Deelname aan de verschillende verhoren; algemene deel
Deelname aan de verschillende verhoren; zedenmisdrijven
Deelname aan de verschillende verhoren; zware criminaliteit
Deelname aan de verschillende verhoren; straattaal en gsm-taal
Het werkveld van tolken en vertalers; een update
Voetbalvandalisme & Openlijke geweldpleging

vb. 04/12/1977
vb. 04/12/1977