About & Contact

Achtergrond teamleden Esna Luna

Esna Luna is een uniek en dynamisch training en consultancy bureau, werkend op het raakvlak tussen recht en veiligheid. Ons bureau is breed juridisch, maatschappelijk en politiek georiënteerd en beschikt over voldoende culturele sensitiviteit, zodat zowel particulieren als ondernemingen aansluiting bij ons kunnen vinden. Wij werken jaren binnen verschillende onderdelen van de overheid. Tijdens onze werkzaamheden houden wij ons bezig met maatschappelijke ontwikkelingen, die omgezet worden in concrete acties. Wij hebben zowel intern als extern leidinggevende en coördinerende functies uitgeoefend.

Door het volgen van verschillende juridische opleidingen, zoals de (hbo) Bestuurskunde & Overheidsmanagement opleiding en de Masteropleiding Rechtsgeleerdheid hebben wij een gedegen achtergrond opgebouwd. Door onze verscheidenheid aan opleidingen en trainingen beschikken wij over de juiste relevante vakkennis binnen de verschillende juridische en bestuurlijke werkvelden. Daarbij werken wij met gecertificeerde (gast)trainers op het gebied van bijvoorbeeld zeden en mensenhandel en die bij hun dagelijkse werkzaamheden (tolken) coördinatoren zijn (geweest). Alle (gast)trainers hebben tevens een bachelor of Laws graad of studeren rechten of bestuurskunde & overheidsmanagement, waardoor onze trainingen vanuit verschillende standpunten belicht kunnen worden.

Voor vragen kunt u zowel schriftelijk als telefonisch contact met ons opnemen. Voor aanmeldingen kunt het aanmeldingsformulier invullen.

Ons emailadres: inlichtingen@esnaluna.nl

Telefoonnummer 0614453553

Kamer van Koophandelnummer: 53732472
BTW:nummer: 850994603
Indien u een terugbel verzoek bij ons ingediend heeft, streven wij ernaar om u binnen 24 uur terug te bellen.